Loading...
 
Νέα - Ανακοινώσεις
 • Saturday 29 Oct 2022
  Το Συνέδριο διεξήχθη στο ξενοδοχείο Rodos Palace από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.
  Συμμετείχαν συνολικά 483 σύνεδροι κυρίως Ρευματολόγοι, Δερματολόγοι-Αφροδισιολόγοι, Ορθοπαιδικοί, Γαστρεντερολόγοι, Παθολόγοι-Γεν. Ιατροί και άλλες ειδικότητες.
  Το επιστημονικό πρόγραμμα ανέδειξε ακόμα μια φορά την αξία της διεπιστημονικότητας και της συνομιλίας μεταξύ των διαφορετικών ειδικοτήτων.
  Πανεπιστημιακοί, Νοσοκομειακοί Ιατροί και Ελεύθεροι Επαγγελματίες συνυπήρξαν δημιουργικά στις διάφορες συνεδρίες. Οι νέοι ιατροί και οι ειδικευόμενοι έδωσαν τον τόνο ιδιαίτερα στην παρουσίαση των ερευνητικών εργασιών των διαφόρων κέντρων.
   
 • Thursday 21 Jul 2022

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του «2ου Πανελλήνιου Θερινού Συμποσίου για τη Μυοσκελετική Υγεία» που οργάνωσε η ΕΠ.ΕΝ.Μ.Υ. στην Ερέτρια από 16 έως 19 Ιουνίου 2022.

  Παρουσιάστηκαν 89 περιπτώσεις ασθενών και με βάση αυτές αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν αυτοάνοσα, φλεγμονώδη, μεταβολικά, εκφυλιστικά και περιοχικά  σύνδρομα και νοσήματα.

  Στο Συμπόσιο συμμετείχαν  συνολικά 409 σύνεδροι επαγγελματίες υγείας (256 με φυσική παρουσία και 153 διαδικτυακά) κυρίως Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί και Δερματολόγοι. 

   

   
 • Thursday 22 Sep 2022
  Αρχίζει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου το Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο στο ξενοδοχείο Rodos Palace στη Ρόδο.
  Αναμένονται περίπου 380 σύνεδροι επαγγελματίες υγείας με φυσική παρουσία ενώ το Συνέδριο θα μεταδίδεται και διαδικτυακά στο link  https://www.conflix.net/live-streaming/epemy

   Οι οργανωμένες μετακινήσεις προς το Ρόδο θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη το πρωί ενώ οι αναχωρήσεις θα γίνουν μετά το τέλος του επιστημονικού προγράμματος την Κυριακή το μεσημέρι.

  Το φετινό Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ διεξάγεται με όρους οικονομικής ασφυξίας μετά την αιφνίδια και αήθη αποχώρηση μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας (NOVARTIS) από τις χορηγικές δραστηριότητες και την κάλυψη συμμετοχής των συνέδρων επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα.    
 • Friday 17 Jun 2022
  Άρχισε το φετινό θερινό Συμπόσιο της ΕΠΕΝΜΥ στο Eretria Hotel. 260 περίπου σύνεδροι, κυρίως Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί και Δερματολόγοι  φθάνουν σταδιακά στην Εύβοια από όλη την Ελλάδα (130 από την Αθήνα, 70 από τη Β. Ελλάδα, 40 από την Πελοπόννησο και την Κεντρικη Ελλάδα και 20 από τα νησιά).

  Το επιστημονικό πρόγραμμα εξελίσσεται κανονικά με την παρουσίαση και συζήτηση 87 περιστατικών από 104 ιατρούς όλου του επαγγελματικού φάσματος (Καθηγητές, Νοσοκομειακοί, Ελεύθεροι Επαγγελματίες και Ειδικευόμενοι). 

  Το Συμπόσιο μεταδίδεται στο διαδίκτυο με δωρεάν πρόσβαση στον ιστότοπο www.conflix.net/live-streaming/2symposio 

   
 • Wednesday 08 Jun 2022
  Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Συμποσίου σε μία εβδομάδα. Το επιστημονικό πρόγραμμα αρχίζει την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 15.00 και τελειώνει την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 14.00.
  106 ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων συμμετέχουν ως ομιλητές, συντονιστές ή προεδρείο. Πρόκειται για Καθηγητές, Νοσοκομειακούς, Στρατιωτικοούς, Ελεύθερους Επαγγελματίες καθώς και αρκετούς Ειδικευόμενους Ιατρούς που παρουσιάζουν κλινικά περιστατικά της καθημερινής πράξης.
  Η διαδικτυακή παρακολούθηση είναι δωρεάν στο https://www.conflix.net/live-streaming/2symposio

   
 • Tuesday 22 Mar 2022

  Στα πλαίσια του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΕΠΕΜΥ, 29 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου, σας προσκαλούμε να υποβάλετε τις περιλήψεις των ερευνητικών εργασιών σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epemy2022@afea.gr  ή/και contact@epemy.gr

  Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 15η Ιουλίου 2022.

  Επιλεγμένες εργασίες θα παρουσιασθούν προφορικά σε ειδική ερευνητική συνεδρία. Οι υπόλοιπες αξιολογημένες εργασίες θα παρουσιασθούν ως e-posters σε όλη τη διάρκεια  Συνεδρίου και θα αναρτηθούν στο site της ΕΠΕΜΥ www.epemy.gr

  Οι 3  καλύτερες εργασίες θα βραβευθούν με χρηματικό έπαθλο 1000€, 750€, 500€ αντίστοιχα και θα δημοσιευθούν ως πλήρεις εργασίες στα Αγγλικά στο επιστημονικό περιοδικό Excellence in Musculoskeletal Health and Disease.

  Τα abstracts όλων των εργασιών του συνεδρίου θα δημοσιευθούν σε ειδικό τεύχος του περιοδικού με τα Proceedings του Συνεδρίου.

  Το video της συνεδρίας των προφορικών ανακοινώσεων θα αποσταλεί ως newsletter σε χιλιάδες ιατρούς εγγεγραμμένους στο site της ΕΠΕΜΥ

  Για τις οδηγίες συγγραφής πατήστε εδώ
   
 • Tuesday 21 Dec 2021

  2ο Πανελλήνιο Θερινό Συμπόσιο Μυοσκελετικής Υγείας, διαδραστικό με την παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών, 16-19 Ιουνίου 2022 στην Ερέτρια Ευβοίας

  14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ, 29 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2022 στη Ρόδο

  Οι  εκδηλώσεις θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία των συνέδρων, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες αμέσως πριν και μετά το καλοκαίρι.

   
 • Thursday 07 Oct 2021
  Μετά τις νέες αιτήσεις εγγραφών που κατατέθηκαν στα πρόσφατα συνέδρια της ΕΠΕΜΥ καθώς και ηλεκτρονικά και την αποδοχή των περισσοτέρων από το ΔΣ, τα μέλη της Επιστημονικής Ένωσης για τη Μυοσκελετική Υγεία ανέρχονται σε 340 (325 ιατροί και 15 άλλοι επαγγελματίες υγείας). Δείτε τη λίστα μελών.
  Οι ειδικότητες των ιατρών μελών είναι κατά σειρά 157 Ρευματολόγοι, 57 Ορθοπαιδικοί, 40 Παθολόγοι, 30 Δερματολόγοι, 14 Γαστρεντερολόγοι, 11 Γεν. Ιατροί καθώς και άλλες ειδικότητες με μικρότερο αριθμό μελών. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται 17 Πανεπιστημιακοί, 52 Ιατροί ΕΣΥ και ΠΕΔΥ, 9 Στρατιωτικοί καθώς και 24 Ειδικευόμενοι. Οι υπόλοιποι είναι Ελεύθεροι Επαγγελματίες με ποικίλες επαγγελματικές δραστηριότητες.
   
 • Thursday 07 Oct 2021
  Ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του 13ου Ετήσιου Συνεδρίου της ΕΠΕΜΥ από 2 έως 5 Σεπτεμβρίου 2021 στο Athos Palace στη Χαλκιδική. Συμμετείχαν 304 σύνεδροι με φυσική παρουσία από όλη την Ελλάδα ενώ 347 παρακολούθησαν διαδικτυακά. Οι περισσότεροι ήταν ιατροί κυρίως Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί, Δερματολόγοι, Γαστρεντερολόγοι και άλλες ειδικότητες. Περίπου 10%  των συνέδρων ήταν ειδικευόμενοι ιατροί ενώ 5% άλλοι επαγγελματίες υγείας.
  Τηρώντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην κεντρική αίθουσα παρευρίσκονταν έως 90 σύνεδροι και στην παράλληλη έως 70.
   
 • Saturday 03 Jul 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του «1ου Πανελλήνιου Θερινού Συμποσίου για τη Μυοσκελετική Υγεία» που οργάνωσε η ΕΠ.ΕΝ.Μ.Υ. στην Καλαμάτα από 24 έως 27 Ιουνίου 2021.

  Παρουσιάστηκαν 74 περιπτώσεις ασθενών και με βάση αυτές αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν αυτοάνοσα, φλεγμονώδη, μεταβολικά, εκφυλιστικά και περιοχικά  σύνδρομα και νοσήματα.

  Στο Συμπόσιο συμμετείχαν  συνολικά 496 σύνεδροι κυρίως Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί, Δερματολόγοι και Γαστρεντερολόγοι. Με φυσική παρουσία παρακολούθησαν 286 ιατροί-σύνεδροι και οι υπόλοιποι διαδικτυακά.

  Απολογιστικά αναδείχθηκε με έμφαση η αξία της φυσικής επαφής, η ανάγκη επικοινωνίας μεταξύ των ειδικοτήτων αλλά και η καταλυτική επίδραση της διάδρασης και της συμμετοχής νέων ιατρών στο πρόγραμμα.  

  Δίνουμε ραντεβού τον Ιούνιο τους 2022 στο "2ο Θερινό Συμπόσιο της ΕΠ.ΕΝ.Μ.Υ."

  Καλό καλοκαίρι

  Δήμος Κ. Πατρίκος
  Πρόεδρος του Συνεδρίου

   
55 Αντικείμενα. Σελίδα 2/6
1 2 3 4 5 6