Loading...
 
13ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΕΜΥ στη Χαλκιδική 2 - 5 Σεπτεμβρίου 2021
Wednesday 14 Jul 2021
Η ΕΠΕΜΥ αναγγέλει τη διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου της στο ξενοδοχείο Athos Palace στην Χαλκιδική απο 2-5 Σεπτεμβρίου με φυσική παρουσία και δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης. Θα συμμετάσχουν Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί, Γαστρεντερολόγοι, Δερματολόγοι, Παθολόγοι, Γεν. Ιατροί, Πνευμονολόγοι και άλλοι επαγγελματίες υγείας.

Στο Συνέδριο είναι προσκεκλημένοι και θα δώσουν διαλέξεις οι Josef Smolen, Andreas Schwarting, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, Πέτρος Σφηκάκης και Αθανάσιος Τζιούφας

Στις συνεδρίες συμμετέχουν Καθηγητές διαφορετικών ειδικοτήτων όπως οι Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, Σταμάτης-Νικόλαος Λιόσης, Αλέξανδρος Γαρύφαλλος, Απόστολος Καραντάνας, Μαρία Τραχανά, Δημήτρης Μπόγδανος, Γεώργιος Κουκλάκης, Λία Παπαδαυϊδ, Όλγα Γιουλεμέ, Γεώργιος Μπερτσιάς, Αργύρης Τζουβελέκης, Σοφία Ανδρούδη, Θεόδωρος Δημητρούλας, Αικατερίνη Πατσατσή, Κωνσταντίνος Κατσάνος, Μυρτώ-Γεωργία Τρακατέλλη, Ανδρέας Γουλές, Χαράλαμπος Παπαγόρας, Αντώνης Φανουριάκης και δεκάδες άλλοι καταξιωμένοι αλλά και νεότεροι ομιλητές από το Πανεπιστήμιο, το ΕΣΥ, το ΠΕΔΥ, τα Ιδιωτικά Νοσοκομεία, Ελεύθεροι Επαγγελματίες καθώς και Ειδικευόμενοι Ιατροί.
Η 10μέλης Επιστημονική Επιτροπή του 13ου Συνεδρίου αποτελούμενη από εξέχοντα μέλη συναφών με τη Μυοσκελετική Υγεία Ιατρικών Ειδικοτήτων, διαμόρφωσε ένα κατεξοχήν διεπιστημονικό πρόγραμμα με στόχο την αναφορά σε νέες γνώσεις, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την εφαρμοσμένη εκπαίδευση σε ειδικά γνωστικά αντικείμενα με πρακτικό κλινικό χαρακτήρα. Στο Συνέδριο θα παρουσιασθούν ακόμα σε ειδική συνεδρία οι καλύτερες ερευνητικές ανακοινώσεις - η προθεσμία ηλεκτρονικής αποστολής των abstracts στο epemy2021@globalevents.gr λήγει στις 31 Ιουλίου.

Θα υπάρξουν ειδικές συνεδριακές πτήσεις από και προς την Αθήνα την Πέμπτη 2/9 το πρωί και την Κυριακή 5/9 το απόγευμα με ανταπόκριση λεωφορείου προς και από το ξενοδοχείο.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο. Θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα αποστάσεων ενώ η είσοδος στο συνεδριακό χώρο θα γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή πρόσφατα αρνητικού  PCR ή  Rapid Τest.

Όπως και στο Συμπόσιο της Ένωσης Μελών  στην Καλαμάτα τον τελευταίο Ιούνιο αλλά και στο προηγούμενο  Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ στο Βόλο τον Οκτώβριο του 2020, θέλουμε να αποδείξουμε ότι είναι εφικτό κάτι καλύτερο από τη στείρα διαδικτυακή επικοινωνία. Η φυσική ανθρώπινη επικοινωνία και διάδραση είναι η αξιολογικά κρίσιμη παράμετρος που χρειάζεται να διαφυλάξουμε και να προωθήσουμε εάν θέλουμε να υπάρχει συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και την εποχή μετά την  πανδημία.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΕΜΥ

Π. Τρόντζας