Loading...
 
13ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΕΜΥ, Χαλκιδική 2 - 5 Σεπτεμβρίου 2021
Wednesday 17 Feb 2021

Η ΕΠΕΜΥ διοργανώνει το «13ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο»,  στη Χαλκιδική  (Ξενοδοχείο Athos Palace) από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Συνέδριο είναι υβριδικό  με φυσική παρουσία και παράλληλη διαδικτυακή συμμετοχή. Απευθύνεται κυρίως σε Ιατρούς Ρευματολόγους, Δερματολόγους, Γαστρεντερολόγους, Ορθοπαιδικούς, Ενδοκρινολόγους, Παθολόγους, Γενικούς Ιατρούς αλλά και σε Φαρμακοποιούς και Νοσηλευτές. Η Επιστημονική Επιτροπή ανανεώθηκε με τη συμμετοχή καταξιωμένων συναδέλφων διαφόρων ειδικοτήτων.

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα δώσει έμφαση στη διεπιστημονική αναγνώριση και συνολική αντιμετώπιση των Ρευματικών, Δερματικών και Γαστρεντερικών Φλεγμονωδών Παθήσεων, των Αυτοανόσων Νοσημάτων, της Οστεοπόρωσης, της Οστεοαρθρίτιδας, της Ουρικής Νόσου, της Διατροφής και του Ageing.

Τη διεξαγωγή του Συνεδρίου έχει αναλάβει το γραφείο Global Events ενώ λεπτομέρειες μπορείτε να παρακολουθείτε στην ειδική σελίδα του site.
 
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά δίνοντας έμφαση στη φυσική παρουσία εγκαινιάζοντας τη συνεδριακή περίοδο στη μετά την πανδημία εποχή.

Παναγιώτης Τρόντζας

Πρόεδρος της ΕΠΕΜΥ